zondag 17 februari 2019

Themabrief 18 februari.

Beste ouder(s),

We starten met het thema: Carnaval, we verkleden ons!

wat zijn onze opdrachten:

creatieve activiteit: verkleedschort maken: de kls knn de groenten inkleuren en  op hun schort kleven. De kls knn de geknutselde groenten er ook op kleven.

denkactiviteit: logische volgorde: kindje verkleedt zich in Zorro/tovenaar . De kls knn de prenten uitknippen. De kls knn de prenten chronologisch rangschikken.
manipulatie-activiteit:1: de confetti -en serpentinebak: we blazen serpentines uit. We vullen grote en kleine zakjes met confetti. We proberen zo weinig mogelijk confetti op de grond te gooien.

2: koksmuts knippen: De kls knn knippen op de zwarte lijnen. De kls knn hun geknipt a3 blad op de rand van de muts kleven.


taalhoekje: zoek dezelfde: de kls knn de prenten uitknippen. De kls knn dezelfde prenten naast elkaar kleven. De kls knn letten op hele kleine details.

poppenhoek: we verkleden ons en spelen carnaval in het poppenhuis. We hangen of vouwen de kledij mooi op bij het opruimen.

bouwhoek:  autostoet maken. De kls knn een lange stoet maken met de verschillende auto's. De kls knn met de lange stoet rondrijden.
vele groetjes

Juf Evelyn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten